Lunch: Omelet met chorizo en champignons op een meergranenwrap met olijf-pepertapanade


Aanschouw! Hier links mijn lunch van vandaag. Toen ik het stond klaar te maken dacht ik nog dit moet ik helemaal niet doen, zomaar wat rare dingen bij elkaar goooien. Dat gaat 9 van de 10 keer niet goed. WRONG! Het was lekker! Niet supergeweldig-dit-ga-ik-elke-dag-maken, maar wel prima!

Ik maakte een omelet van twee geklopte eieren, champignons en wat chorizo. Die deed ik samen met een prutje van olijf en rode peper (AH tapanades) op een meergranenwrap. En dat was ’t.

Gekke smaken bij elkaar maar wel lekker. Dus! Dat was de lunch:)

Misschien vind je dit ook lekker:


2 reacties op “Lunch: Omelet met chorizo en champignons op een meergranenwrap met olijf-pepertapanade

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *