Vega: Zoete aardappel (bataat) met courgette en tomaat uit de oven

Goedenavond allemaal! Vandaag toch nog een blogje want ik had helaas nog geen Kerstdiner vanavond.. Ik moest lekker iets simpels voor mezelf maken én natuurlijk vega in verband met Meat free Monday. Omdat ik nog zoete aardappel in huis had, besloot ik een lekkere ovenmaaltijd te maken met dus die zoete aardappel, courgette en tomaat. Heel simpel en hopelijk erg lekker (’t staat nog in de oven).

Wat je doet: een flinke scheut olijfolie in de ovenschaal, daarin schijfjes courgette, schijven tomaat en schijfjes zoete aardappel (wel even schillen). Daar doe je wederom een scheut olijfolie en een flinke teen knoflook over en dan hussel je alles door elkaar. Zorg dat ’t mooi verdeeld is en zet de ovenschaal dan 60 minuten op 180C in de oven!

(1 uur later…) Inmiddels heb ik ’t alweer op en ik vond het heerlijk verrukkelijk lekker!

Nou, dat was ‘m dan vanavond. Ik hoop dat jullie allemaal heerlijk aan het genieten zijn/hebben genoten van een Kerstdiner en ik wens jullie een hele fijne Kerst met heel veel lekker eten toe!! Geniet er van 🙂 Byebye!

Misschien vind je dit ook lekker:


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *