Vega: Preistamppot met kleine champignons en cashewnoten

Aaaah whow!! Ik kan er niet over uit hoe lekker ik heb gegeten vanavond. Al een week lang had ik een prei in de koelkast liggen en dus moest ik die maar eens opeten. Op ah.nl vond ik een prei-receptje dat me wel aansprak en dus maakte ik ongeveer hetzelfde: een preistamppotje met kleine champignons en cashewnoten.

Je snijdt de prei (gebruik het gedeelte tussen het wit en de bladeren) en wokt deze 5 min met een theelepel kerrie in een flinke scheut wokolie (heel belangrijk, ivm de smaak). Dan haal je de prei uit de pan en wok je in diezelfde pan de kleine champignons wederom in wokolie, met een eetlepel sojasaus (5min). Ondertussen maak je aardappelpuree met van die aanmaakzakjes met ‘alleen water toevoegen’ en die meng je door de prei. Doe de stamppot op een bord, drapeer de champignons erover en top af met gehakte cashewnoten.

Jongens, meisjes, iedereen; ik ZWEER dat dit echt verrukkelijk is. Echt regelrecht uit de hemel gevallen, mjam!!

Dat was ’t voor vandaag:) Byebye!

Misschien vind je dit ook lekker:

Gevulde Portobello'sNoedels met groentes, ei en cashewnoten
Mosterdkip met prei

14 reacties op “Vega: Preistamppot met kleine champignons en cashewnoten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *