Tortilla-pizza met parmaham, rucola, mozzarella, parmezaan en pijnboompitten

Goedenavond!! Oh oh oh ik heb zó lekker gegeten vanavond en ik had er potverdikkie ook nog eens de perfecte wijn bij, whauw!! Ik maakte een pizza op een wrap! Met Fontanafredda Moscato d’Asti (een hele zoete bruisende witte wijn, 8eu bij AH).

Je smeert een wrap in met ongeveer 3 eetlepels passata di pomodoro (tomatenpuree). Daarop doe je buffelmozarella en dit doe je 10 minuutjes in de oven. Als hij warm en een beetje knapperig is, doe je er parmaham, rucolasla, pijnboompitten en Italian Flakes (parmezaanse kaas) op. En dat is lekker:) Echt heel lekker:) Het is wel vrij duur (mozarella, parmezaanse kaas, parmaham), maar wel heel gemakkelijk en leuk voor een etentje bijvoorbeeld. En het is een hele lichte maaltijd, wat er in resulteerde dat ik vier wraps at hahaha (hoewel 3 ook genoeg was geweest).

En dat was het weer voor vandaag, tot morgen!

Misschien vind je dit ook lekker:

Pizza parmaPizza pesto
Salade met mozzarella

16 reacties op “Tortilla-pizza met parmaham, rucola, mozzarella, parmezaan en pijnboompitten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *