Zalm teriyaki met noedels, peultjes en broccoli

Hallo allemaal! Vandaag had een vriendin van me het over sushi en oooh daar had ik zin in. Nu heb ik dat vorige week nog gegeten én ga ik volgende week weer naar Genroku, dus moest ik toch even iets anders verzinnen vandaag:) Ik at zalm in teriyakisaus met noedels, peultjes en broccoli.

Je maakt een marinade/saus van honing, sojasaus en witte wijn azijn en hierin bak je de zalm. De broccoliroosjes, peultjes en rode ui bak je in zonnebloemolie en daar voeg je de eiernoedels (eerst even voorkoken) aan toe. De resterende zalm-marinade kun je door de noedels scheppen, is lekker!

Al met al is het een hele smakelijke maaltijd. Dat was ’t weer voor vandaag:) Morgen ben ik er weer, tot dan!

PS: het originele recept vind je hier.

3 reacties op “Zalm teriyaki met noedels, peultjes en broccoli

  • Anoniem zegt:

    Ziet er lekker uit! Ga het vrijdag maken! Is het misschien een goede tip als je de ingredienten puntsgewijs opnoemt? Dus
    – zalm
    – brocolli
    etc.
    Ik maakte vorige week pasta pesto van je site maar was wat vergeten omdat ik eroverheen had gelezen 😉 Keep up the good work, vind het echt superleuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *