Verse spaghetti in zelfgemaakte pesto met munt en citroen-honing kip

Jongens jongens jongens wat heb héérlijk gegeten vanavond! Echt dit is zo goddelijk lekker! Ik at verse spaghetti met zelfgemaakte pesto en zoet-frisse kip.

De pesto maak je door basilicum- en muntblaadjes, parmezaanse kaas, pijnboompitten en knoflook fijn te hakken en met de staafmixer tot een papje te maken. Dit schep je door de spaghetti als die klaar is. Daarbij eet je een kipfilet uit de oven (25 minuutjes, 200 graden), in een zelfgemaakte marinade. Je perst de helft van een citroen uit, door dat sap doe je olijfolie, 3 eetlepels honing, gedroogde tijm (rijkelijk) en een teen knoflook. Eerst de kip hierin een kwartiertje in de koelkast leggen, daarna 20 minuten met het sap in de oven en dan de laatste 5 minuten zonder sap.

Je serveert de kip naast de pesto-spaghetti en het is echt heel lekker!

Wat hebben jullie vanavond gegeten?

PS: Kip geïnspireerd op dit recept.

17 reacties op “Verse spaghetti in zelfgemaakte pesto met munt en citroen-honing kip

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *