Zalm en roomkaas in bladerdeeg, met spinazierijst

Goedenavond! Vandaag is het natuurlijk Meat Free (Easter-)Monday en dus een dagje geen vlees. Komt goed uit, omdat ik de hele dag al zin in zalm had! En oh, wat heb ik lekker gegeten: Zalm met roomkaas in bladerdeeg, met spinazierijst. Naar eigen recept:)

Je snijdt een zalmfilet tot een lange platte reep en bestrooit deze met zout en peper aan beide kanten. Dan smeer je roomkaas op de kant waar het vel van de zalmfilet zit. Deze reep rol je op (roomkaas natuurlijk aan de binnenkant) en rol je in bladerdeeg (op maat snijden). Dit even 30 minuten in de oven op 180C. Ondertussen kook je de rijst en bak je de spiazie in 1 teen knoflook. Rijst erdoor, nog even wokken en dan serveren bij het zalm-torentje!

Vegetarisch, vreselijk machtig en super lekker!

Tot morgen:) Byebye

8 reacties op “Zalm en roomkaas in bladerdeeg, met spinazierijst

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *