Gepaneerde garnalen met Thaise groentes en rijst

Goedenavond allen! Whauw wat heb ik onwijs lekker gegeten vandaag! Echt heel, heel, héél lekker! Ik maakte gefrituurde, gepaneerde garnalen met daarbij Thaise wokgroentes en witte rijst.

Hoe je de groentes en rijst klaar maakt, ga ik niet uitleggen. Wel hoe je de garnalen maakt, namelijk.. Je zet 3 borden klaar; 1 met eigeel, 1 met meel en 1 met paneermeel. Dan haal je de garnalen (ik had AH Jumbo Garnalen) eerst door het eigeel, dan door de meel en dan kneed/druk je er flink wat paneermeel op. Als ze allemaal klaar zijn (dit is wel even een klus, maar het is het echt waard) dan frituur je ze 3 min (max!) op 175C. Lekker met barbequesaus (of zoetzure saus, heb ik me laten vertellen).

Echt, dit is zo’n aanrader; ik geef het 5 sterren omdat het zó lekker was:) Je kunt dit trouwens ook prima als hapje maken, voor bij de borrel o.i.d…

Dat was ’t weer! Tot morgen:)

4 reacties op “Gepaneerde garnalen met Thaise groentes en rijst

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *